100% Corona-proof:
Computerhulp op afstand
voor maar € 39*

100% Corona-proof
Computerhulp op afstand
voor maar € 39*

Computerhulp alsof de expert bij u is tijdens de strenge lockdown

Fiksi staat voor betaalbare computerhulp aan huis voor vaste prijzen. Daar zijn we goed in en wordt gewaardeerd door onze klanten. Maar we zijn niet blind voor de realiteit.

Andere soortgelijke dienstverleners schreeuwen (helaas...) vooral van de daken dat hun dienstverlening als altijd wordt voortgezet. Wij zijn terughoudender. Tijdens de strenge lockdown proberen wij onze klanten zo veel mogelijk op afstand te helpen. Niet omdat dit gunstig is voor ons - integendeel! - maar wij willen niet wegkijken.

Wij proberen actief het aantal bezoeken op locatie tot een minimum te beperken. Pas als wij van oordeel zijn dat een vraag niet op afstand kan worden opgelost, zullen we in overleg met u een afspraak op locatie maken. En dan natuurlijk alleen onder de voorwaarden, zoals verplichte mondkapjes voor zowel expert als de klant en anderhalve meter afstand. Heeft u toch een afspraak op locatie gekozen? Dan beoordelen we ook eerst of hulp op afstand een serieuze optie is en overleggen we dat eerst met u.

In veel gevallen kunnen we u prima 100% veilig en op afstand van dienst zijn. Voor een vast bedrag van € 39 krijgt u op één apparaat maximaal een uur persoonlijke hulp van een deskundige expert. En ingewikkeld is het niet: de expert kan uw computer bedienen alsof hij bij u thuis is. Hieronder leggen we het kort uit.

Afspraak plannen

U plant eerst een afspraak om aan te geven waarmee u geholpen wilt worden. U bepaalt zelf wanneer u beschikbaar bent. U krijgt altijd een precies tijdstip voor de afspraak. Zo u weet hoe laat u klaar moet zitten voor de hulp.

Plan eenvoudig een afspraak via deze knop:

De expert neemt telefonisch contact met u op

Zodra een afspraak is ingepland, wordt u op het tijdstip van de afspraak gebeld door de expert. Hij begeleidt u stap voor stap om een beveiligde verbinding op afstand met uw computer te maken. Voor die verbinding is uw toestemming nodig die u geeft met een code die u alleen kent. Er kan dus geen verbinding gemaakt worden zonder dat u toestemming hebt gegeven.

Is die verbinding eenmaal gelegd, dan kan de expert uw computer bedienen. U kunt altijd meekijken precies zien wat de expert doet. Is uw vraag beantwoord, of het probleem opgelost, dan wordt de verbinding weer verbroken.

Kunnen alle problemen op afstand verholpen worden?

Onze experts kunnen u met veel zaken op afstand verder helpen. Een probleem met de e-mailinstellingen? Uw computer laten opschonen en versnellen? Hulp bij de installatie van software? Het kan allemaal.

Sommige dingen kunnen echter niet. Bijvoorbeeld het verhelpen van netwerkproblemen. Daarvoor moet de expert ter plekke het netwerksignaal beoordelen. Of een volledige herinstallatie van uw computer.

Twijfelt u? Schroom dan niet een afspraak te plannen of eerst via ons contactformulier contact op te nemen. Wij controleren uw verzoeken altijd vooraf en als wij inschatten dat hulp op afstand niet geschikt is, nemen we contact met u op om alternatieven met u te bespreken.

* De vaste prijs voor hulp op afstand geldt voor hulp op één apparaat en maximaal één uur.


Hoe werkt het?Fiksi in de media

 
AD_grijsAD_rood
Grijs_Indebuurtindebuurt_rood
TubantiaTubantia-rood