E-mailproblemen?
Wij lossen het voor u op
voor maar € 39*

E-mailproblemen?
Wij lossen het voor u op
voor maar € 39*

E-mailproblemen snel opgelost

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder bereikbaarheid per e-mail. Als de e-mail niet naar behoren werkt, is dat erg vervelend.

Onze experts kunnen uw e-mailprobleem snel en deskundig verhelpen.

Een e-mailprobleem oplossen is prima te doen met hulp op afstand. Voor een vast bedrag van € 39 krijgt u op één apparaat maximaal een uur persoonlijke hulp bij uw e-mailproblemen van een deskundige expert. En ingewikkeld is het niet: de expert kan uw computer bedienen alsof hij bij u thuis is. Hieronder leggen we het kort uit.

Afspraak plannen

Eerst plant u een afspraak om aan te geven wanneer u geholpen wilt worden met uw e-mailprobleem. U bepaalt zelf wanneer u beschikbaar bent. U krijgt altijd een precies tijdstip voor de afspraak. Zo u weet hoe laat u klaar moet zitten voor de hulp.

Plan eenvoudig een afspraak via deze knop:

De expert neemt telefonisch contact met u op

Zodra een afspraak is ingepland, wordt u op het tijdstip van de afspraak gebeld door de expert. Hij begeleidt u stap voor stap om een beveiligde verbinding op afstand met uw computer te maken. Voor die verbinding is uw toestemming nodig die u geeft met een code die u alleen kent. Er kan dus geen verbinding gemaakt worden zonder dat u toestemming hebt gegeven.

Is die verbinding eenmaal gelegd, dan kan de expert uw computer bedienen. U kunt altijd meekijken precies zien wat de expert doet. Is uw vraag beantwoord, of het probleem opgelost, dan wordt de verbinding weer verbroken.

U bevestigt dat u geholpen bent

Als de expert u geholpen heeft, wordt de beveiligde verbinding verbroken. U geeft na afloop van de afspraak aan dat de expert u geholpen heeft en krijgt vervolgens een betaalverzoek voor betaling per iDEAL.

* De vaste prijs voor hulp op afstand geldt voor hulp op één apparaat en maximaal één uur.


Hoe werkt het?Fiksi in de media

 
AD_grijsAD_rood
Grijs_Indebuurtindebuurt_rood
TubantiaTubantia-rood