Computerhulp aan huis
of op afstand
voor vaste prijzen.
Wel zo duidelijk!

Computerhulp aan huis
of op afstand
voor vaste prijzen.
Wel zo duidelijk!

Prijslijst

Hieronder vindt u de prijslijst van de diverse diensten die we aanbieden. Wilt u meer zaken in een afspraak laten uitvoeren? Neem dan contact op. Wij stellen dan in overleg met u een afspraak samen waarin de verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd voor een vaste totaalprijs met een aantrekkelijke korting op de gebruikelijke tarieven.

Computerhulp op afstand

Opschonen en versnellen (APK) 39,-
Geef uw computer een versnelling door een grondige opruiming van overbodige bestanden, programma's en andere rommel. De expert zorgt voor schoonmaak en defragmentatie van de harde schijf, controle op virussen en malware, verwijdering van onnodige software en overbodige bestanden en de installatie van de laatste updates. Meer info Boek nu!
Installatie van software 39,-
Wilt u bepaalde software installeren maar u bent niet zeker over hoe u het moet instellen? Onze experts kunnen u op afstand helpen en de software naar wens voor u instellen zoals u het wilt. Boek nu!
E-mailaccount installeren39,-
Een e-mailaccount installeren en instellen in uw favoriete e-mailprogramma is niet altijd gemakkelijk. Laat een expert op afstand helpen om u op uw eigen computer te helpen met het werkend krijgen van de e-mail. Boek nu!
Probleem met e-mail oplossen 39,-
Onze experts helpen u veilig op afstand bij het oplossen van problemen met uw e-mail. U wordt snel geholpen zodat u geen belangrijke mails meer hoeft te missen. Meer info Boek nu!
Een uur online les en uitleg 39,-
Wilt u iets doen met uw software maar weet u niet precies wat u moet doen? Laat u online helpen met een uur persoonlijke les en uitleg door een ervaren expert. Boek nu!
Overige vragen computer en laptop 39,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw computer of laptop? Stel uw vraag en onze experts helpen u maximaal een uur voor € 39,-.Meer info Boek nu!

Computer en laptop

Opschonen en versnellen (APK) 69,-
Geef uw computer een versnelling door een grondige opruiming van overbodige bestanden, programma's en andere rommel. De expert zorgt voor schoonmaak en defragmentatie van de harde schijf, controle op virussen en malware, verwijdering van onnodige software en overbodige bestanden en de installatie van de laatste updates. Meer info Boek nu!
Computer loopt vast 89,-
Als uw computer vastloopt of er op willekeurige momenten mee stopt, kan een expert deze problemen verhelpen door een grondige controle van het besturingssysteem. Als het nodig is, kan hij voor een herinstallatie met een frisse start zorgen. Meer info Boek nu!
Netwerk of WIFI-probleem oplossen 69,-
Als u problemen heeft met de verbinding van uw computer met internet of WiFi, komt er een expert aan huis om uw computer en netwerk weer goed te laten werken en te beveiligen. Meer info Boek nu!
Gebruiksklaar maken van computer 69,-
Een nieuw gekochte computer werkt niet zo maar. De netwerkverbinding moet worden ingesteld, de printer aangesloten, software moet worden geïnstalleerd, overbodige door de fabrikant meegeleverde software verwijderd. Bezorg uzelf een vliegende start en laat het goed regelen door een expert. Meer info Boek nu!
Installatie van software 49,-
Wilt u bepaalde software installeren maar u bent niet zeker over hoe u het moet instellen? Onze experts kunnen u ter plekke helpen en de software naar wens voor u instellen zoals u het wilt. Boek nu!
Virussen verwijderen 99,-
Een computervirus kan een ernstig beveiligingsrisico voor uw computer zijn. Gedraagt uw computer zich de laatste tijd raar en onverwacht? Laat een controle doen op virussen en deze verwijderen door een van onze experts. Boek nu!
Windows installaties en upgrades 89,-
Verouderde versies van Windows kunnen een risico voor uw veiligheid zijn. Laat daarom een nieuwe versie installeren door een expert.Meer info Boek nu!
Apple Mac OS-installaties en upgrades 109,-
Laat een van onze experts een nieuwe versie van MacOS installeren zodat uw Apple weer up to date is. Meer info Boek nu!
Overige vragen computer en laptop 69,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw computer of laptop waarvoor we geen specifieke dienst hebben? Stel uw vraag en onze experts helpen u maximaal twee uur vanaf € 69,-.Meer info Boek nu!

Netwerk en WIFI

Netwerk instellen 69,-
Uw netwerk instellen kan best ingewikkeld zijn. Onze experts helpen u uw (draadloze) netwerk goed in te stellen en te beveiligen zodat u uw apparaten probleemloos kunt gebruiken. Boek nu!
Netwerkproblemen oplossen 69,-
Een uitvallende internetverbinding is vervelend. Laat een expert uw problemen met het netwerk opsporen en verhelpen. Meer info Boek nu!
Draadloos bereik verbeteren 89,-
Laat een van onze experts de instellingen van uw netwerk optimaliseren zodat u zorgeloos kunt internetten. Verhelp verbindingsproblemen met de juiste instellingen of krijg hulp bij het instellen van apparatuur om het bereik te vergroten. Boek nu!
Apparaat aan netwerk toevoegen 69,-
Heeft u een nieuw apparaat maar lukt het niet dit aan uw netwerk toe te voegen? Onze experts weten raad. Zij verbinden en stellen uw apparaat zo in dat u direct aan de slag kunt. Boek nu!
Netwerk en router beveiligen 69,-
Voor veilig internet is een goed beveiligd netwerk een vereiste. Onze experts stellen uw netwerkbeveiliging in en zorgen dat onbevoegden geen toegang tot uw netwerk kunnen verkrijgen.Boek nu!
Overige vragen netwerk en WIFI 69,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw netwerk of WIFI? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 69,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Printer en scanner

Nieuwe printer of scanner installeren 59,-
Nieuwe printer of scanner? Onze experts helpen u bij het aansluiten installeren. Ongeacht het merk of type. Snel en vakkundig en voor een vaste prijs. Meer info Boek nu!
Problemen oplossen 69,-
Problemen met uw printer of scanner? Onze experts verhelpen de problemen met instellingen, drivers of netwerkverbinding. Boek nu!
Overige vragen printer en scanner 69,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot printer of scanner? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 69,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

E-Mail

E-mailaccount installeren 59,-
Een e-mailaccount installeren en instellen in uw favoriete e-mailprogramma is niet altijd gemakkelijk. Laat een expert komen om u op uw eigen computer te helpen met het werkend krijgen van de e-mail. Boek nu!
Probleem met e-mail oplossen 69,-
Onze experts helpen u aan huis bij het oplossen van problemen met uw e-mail. U wordt snel geholpen zodat u geen belangrijke mails meer hoeft te missen. Meer info Boek nu!
E-maildata overzetten of verhuizen 79,-
Soms wilt u uw e-mails verhuizen van het ene naar het andere apparaat. Bijvoorbeeld als u een nieuwe computer kocht en de e-mails van de oude computer wilt bewaren. Onze experts helpen u met de verhuizing zodat u uw e-mail als voorheen kunt blijven gebruiken. Boek nu!
Overige vragen e-mail 69,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot uw e-mail of e-mailprogramma? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 69,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Dataherstel en Backup

Gewiste data herstellen 89,-
Bent u per ongeluk bestanden kwijtgeraakt doordat u ze verwijderde of uw computer crashte? Onze experts kunnen proberen de bestanden alsnog terug te halen. Stel uw waardevolle bestanden veilig door een expert in te schakelen. Boek nu!
Backup van bestaande data 69,-
Het regelmatig maken van backups is van belang om uw belangrijkste bestanden te beschermen tegen verlies. Door een expert van Fiksi in te schakelen, zorgt u dat backups kunt maken. Boek nu!
Data overzetten tussen apparaten 69,-
Soms wilt u data overzetten van het ene naar het andere apparaat. Bijvoorbeeld omdat u een nieuwe laptop heeft gekocht en de bestanden van de oude laptop wilt bewaren op de nieuwe. Onze experts helpen u met het overzetten van de data. Boek nu!
Veilig wissen van data 49,-
Als u uw oude apparatuur verkoopt, recyclet of weggooit, vernietig dan eerst uw persoonlijke data. U wilt immers niet dat vreemden daarin kunnen rondsnuffelen. De Fiksi-experts wissen uw data zodanig dat deze niet meer te reconstrueren is. Boek nu!
Overige vragen over data 69,-
Heeft u een andere vraag met betrekking tot data, backups en cloudoplossingen? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 69,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Telefoon en tablet

Apparaat gebruiksklaar maken 69,-
Uw nieuwe smartphone of tablet werkt niet vanzelf. De netwerkverbinding moet worden ingesteld, uw e-mailaccount moet gekoppeld worden en uw favoriete apps moeten worden geïnstalleerd. Laat een expert uw apparaat goed instellen om het in gebruik te kunnen nemen. Boek nu!
Contactgegevens overzetten 49,-
Als u een nieuwe smartphone of tablet heeft, wilt u misschien de contactgegevens van uw oude naar het nieuwe apparaat overzetten. Boek nu!
Apparaat aan netwerk koppelen 49,-
Lukt het u niet uw mobiele apparaat aan uw netwerk te koppelen? Onze experts lukt het wel. Boek een expert en u kunt uw mobiele apparaten zorgeloos gebruiken. Boek nu!
Antivirussoftware installeren 29,-
Nu u steeds meer zaken via de smartphone of tablet regelt, is het belangrijk ervoor te zorgen dat deze niet geïnfecteerd raakt met kwadelijke software. Onze experts installeren voor u antivirussoftware op uw mobiele apparaat.Boek nu!
Overige vragen telefoon en tablet 69,-
Heeft u een andere vraag over uw telefoon of tablet? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 59,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Televisie en radio

Hoortoestel aansluiten op TV 49,-
Heeft u een TV-set voor uw hoortoestel gekocht en lukt het niet om deze goed aan te sluiten op uw TV? Onze experts helpen u voor een lage vaste prijs bij de aansluiting. Boek nu!
Televisie instellen voor gebruik 49,-
Een moderne TV biedt vele mogelijkheden. Digitale televisie, Netflix, Youtube en andere apps die het televisie kijken hebben veranderd. Maar het moet wel allemaal ingesteld worden om het goed werkend te krijgen. Onze experts helpen u graag met het instellen van uw televisie. Boek nu!
Digitaal audiosysteem instellen 69,-
Digitale audiosystemen zoals de Sonos, Bose SoundTouch of Samsung Wireless Audio maken het luisteren van de muziek die u wilt mogelijk in uw hele huis. Onze experts stellen uw systeem zo in dat het geheel naar uw wens werkt. Boek nu!
Apparaat met televisie verbinden 49,-
Vele apparaten kunnen met de televisie verbonden worden. Tablet, telefoon, extra speakers. Onze experts weten hoe dit moet en helpen u graag als u er zelf niet meer uitkomt. Boek nu!
Streaming audio of video instellen 39,-
Op moderne TV's en radio's kunt u video en audio van internet afspelen. Onze experts stellen uw apparaat in zodat u kunt genieten van het eindeloze aanbod aan muziek en video dat internet u biedt. Boek nu!
Chromecast instellen 39,-
De Google Chormecast is een apparaatje dat uw televisie uitbreidt met vele mogelijkheden. Netflix, YouTube, het tonen van foto's vanaf uw telefoon of tablet. De Chromecast maakt het mogelijk op uw TV. Onze experts helpen u met de installatie. Boek nu!
Overige vragen televisie en radio 59,-
Heeft u een andere vraag over uw TV, radio, video of audio? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 49,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Smart home en domotica

Slimme thermostaat instellen 59,-
Een slimme thermostaat zet de verwarming aan of uit en is via de smartphone op afstand te bedienen. Maar het moet eerst wel allemaal ingesteld en verbonden worden. Onze experts bieden hulp. Boek nu!
Slimme speaker instellen 59,-
Uw Google Home, Amazon Alexa of andere slimme speaker moet aangesloten en ingesteld worden om optimaal te kunnen functioneren. De Fiksi-experts krijgen het werkend voor u. Boek nu!
IP-camera instellen 59,-
Uw IP-camera geeft u een veilig gevoel. Om van afstand uw huis te kunnen bekijken via uw telefoon, moet het systeem wel ingesteld worden. Onze experts regelen het. Boek nu!
Overige vragen smart home en domotica 69,-
Heeft u een andere vraag over smart home of domotica? Onze experts helpen u graag. Krijg voor € 69,- tot twee uur persoonlijke ondersteuning, hulp en uitleg aan huis van onze experts. Boek nu!

Les en uitleg

Eén uur les of uitleg 59,-
Als u uitleg wilt bij het gebruik van programma's, websites, of als algemene gebruikersvragen heeft, kunt u een van onze experts laten langskomen om u persoonlijk te helpen. Boek nu een uur persoonlijke hulp. Boek nu!
Twee uur les of uitleg 89,-
Als u uitleg wilt bij het gebruik van programma's, websites, of als algemene gebruikersvragen heeft, kunt u een van onze experts laten langskomen om u persoonlijk te helpen. Boek nu twee uur persoonlijke hulp. Boek nu!
Drie uur les of uitleg 119,-
Als u uitleg wilt bij het gebruik van programma's, websites, of als algemene gebruikersvragen heeft, kunt u een van onze experts laten langskomen om u persoonlijk te helpen. Boek nu drie uur persoonlijke hulp. Boek nu!
* Voor Apple-producten kunnen specifieke toeslagen van toepassing zijn