parallax background

Een student aan huis

voor digitale hulp in

Amsterdam

tegen vaste prijs


parallax background

Een student aan huis voor hulp bij

elektronica

tegen vaste prijs


DIENSTEN

Hulp bij digitale apparaten

Heeft u hulp nodig bij uw computer, tablet, smartphone of andere digitale apparaten? Onze studenten helpen u snel en betaalbaar aan huis met uw vraag bij digitale apparatuur. Geef uw vraag op en wij zoeken een expert voor u. Bekijk onze diensten hier. Persoonlijk contact opnemen kan natuurlijk ook!


Maak een afspraak

Aanzienlijk goedkoper dan Studentaanhuis!

* Studentaanhuis hanteert een tarief van € 9,- per afspraak voor "voorfietskosten", te vermeerderen met € 8,- per kwartier (minimum afname van een half uur) gewerkte tijd. Als u geen lidmaatschap heeft, dient u bij Studentaanhuis verder een jaarlidmaatschap van € 12,- af te sluiten. De kosten voor een eerste afspraak zijn in dat geval aldus minimaal € 37,-. Bovenstaande vergelijking is gebaseerd op een opdracht van één uur en waarbij de klant geen lidmaatschap bij Studentaanhuis heeft. Als u wel lid van Studentaanhuis bent, is het verschil in bovenstaande vergelijking dus € 12,- (de prijs voor een jaar lidmaatschap bij Studentaanhuis) kleiner maar is Fiksi nog steeds 30% goedkoper dan Studentaanhuis!
HOE WERKT HET?

Simpel, veilig en snel

Fiksi werkt simpel, veilig en snel. U geeft uw vraag aan, wij zoeken een expert en deze komt bij u aan huis om u te helpen. Betaling vindt achteraf met iDeal plaats. Wel zo veilig!


Maak een afspraak

SOCIAAL

Studenten helpen u,
u helpt studenten!

De studenten helpen u met plezier met uw vraag. Maar leuke bijkomstigheid is dat de student met uw klus gemiddeld beter verdient dan in de horeca of supermarkt. Een situatie waar iedereen beter van wordt!


Maak een afspraak
EXPERT ZOEKEN